Vi søger en praktikant med interesse for digital produktudvikling, usability, brugerinddragelse og iværksætteri

Vil du prøve dig selv af i en helt ny virksomhed, der brænder for at forebygge stress og stressrelaterede lidelser ved hjælp af en unik kombination af biofeedback, avanceret signalprocessering og spilteknologi?

 

Hvem er vi?

Resilio bruger innovativ teknologi til at hjælpe mennesker i hele verden med at håndtere og forebygge stress.

Vi udvikler et ambitiøst digitalt produkt til smartphones – et mobilt fitnesscenter for nervesystemet, hvor brugeren benytter sin puls som input i gamificeret træning.

Resilio udvikler løsningen til forsikringsselskaber og store virksomheder, og vi samarbejder med verdensklasse forskere og designere. Selskabet har fået både offentlig støtte og investering til at bringe vores produkt på markedet.

Du kan læse mere om Resilio her:

Resilio arbejder fra Filmby Aarhus’ inkubatormiljø Ideas Lab, der huser startups og talenter, der arbejder med digitale oplevelser. Se Ideas Lab

Hvad søger vi?

Vi leder efter en ambitiøs og nysgerrig praktikant, der vil være med på en del af rejsen fra innovativ forretningsidé til markedsmodnet produkt.

Resilios dygtige team udvikler og tester vores løsning i tæt dialog med brugere og kunder – og det er til dette arbejde, at vi søger en praktikant. Vil du være med til at drive en digital produktudviklingsproces i en dynamisk og agil startup, der beskæftiger mennesker med drive – så er praktikstillingen nok noget for dig.

Du vil tage del i en struktureret udviklingsproces med forberedelse, planlægning og koordinering af testforløb, analyser af testresultater, omsætning af analyser til tilpasninger, nye test, osv. Arbejdet vil foregå i tæt samarbejde med Resilios øvrige team, der pt. består af seks fastansatte plus praktikanter.

Hvem er du?

Vi søger en person med energi, passion og nysgerrighed – og som har lyst til at arbejde i et lille team, hvor alle tager stort ansvar. Man skal trives med selv at igangsætte/tage initiativ til nye opgaver.

Hvis du er nysgerrig, kontakt venligst direktør Anders Søndergaard for mere information. Skriv til a@resiliohq.com eller ring på 61 67 22 61. Vi vil meget hellere tale, skrive og mødes med dig, i stedet for blot at modtage en ansøgning.

Vi søger en person, der kan starte primo 2018.

Praktik-stillingen er ulønnet og forventes at indgå i en relevant videregående uddannelse.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Bedste hilsner
Resilio